Tekstboks:

Forside:          Om Arkivet:      Nyhedsarkiv          Artikler:        Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt       

www.birketboldklub.dkTekstboks: PortrætudstillingTekstboks: Betty Nielsen udnævnttil ny arkivleder

Betty Nielsen blev den 7. december udnævnt til ny arkivleder for Birket Lokalhistorisk Arkiv. Vi siger tillykke og her kan du læse et mindre portræt af Betty. Læs mere

Tekstboks: TAK TILEdel Kristoffersen
Tekstboks: Nyt fra Arkivlederen

Betty Nielsen fortæller om de første par må-neder som arkiv-leder i Birket Lo-kalhistorisk Arkiv

Tekstboks: Birket Boldklub

Birket Boldklub er lige fyldt 25 år, men vidste du, at der i 30`erne også var en boldklub i Birket. Se mere om den ”Nye klub” og om Birket Boldklub i 30`erne…..

Læs mere

 

SIDSTE NYT FRA  ARKIVET

Så er vores lokaler ved at være færdige på Birket Skole. Arkivleder Betty Nielsen beretter om sidste nyt.

 

Læs mere

Tekstboks: Birket Bordtennisklub

- fylder 40 år den 22.9 2011. Allan Plenborg startede som bare 15-årig klubben i 1971 og siden har klubben vundet 136 LF og Storstrøms mester-skaber.

Se Klubbens historie

 

Lørdag den 2. april fra kl. 14.00 – 17.00  åbnede Birket Lokalhistorisk Arkiv en stor udstilling af kendte og især ukendte portrætter fra Birket Sogn i den gamle skole på Bandholmvej 103. Du kan stadig nå at se udstillingen….

Læs mere

Lørdag den 3. december afholdt Arkivet den traditionelle julehygge-dag, men samtidig var det også åbningen af en ny udstilling om erhvervslivet i Birket.

Læs mere

 

 

Betty Nielsen har i længere tid arbejdet med at få gjort vores område kendt på Historisk Atlas og nu er hun nået så langt at 11 forskellige historiske emner er klar… Senere vil Birket og omegn få sit eget link, men indtil da må du søge igennem ovenstående link…..

Tekstboks:

Nyhedsarkivet

2011

Forside:       Om Arkivet:         Nyhedsarkiv                Artikler:     Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt     

Næste

Nyhedsarkivet 2009-2010   

Nyhedsarkivet 2011

Nyhedsarkivet 2012-2013-2014

Nyhedsarkivet 2015

Nyhedsarkivet 2016

Nyhedsarkivet 2017

Nyhedsarkivet 2018-2020 

Nyhedsfoldere fra Arkivet

Se også Artikler: