Tekstboks:

Forside:          Om Arkivet:      Nyhedsarkiv           Artikler:        Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Tekstboks: Sidste Nyt:Hyggelig dag da det nye Arkiv blev indviet.....Omkring 50 personer så samtidig også første del af den store erhvervsudstilling:

I lørdags mellem 13.00 – 16.00 var der indvielse af  Birket Lokalhistorisk Arkivs nye lokaler i Birket Kulturhus, samt første del af vores store erhvervsudstilling og almindelig julehygge med æbleskiver og gløgg.

 

Som en af de vigtigste punkter på dagsorden var at Birket Lokalhistorisk Arkiv fik sit første æresmedlem, nemlig den tidligere arkivleder igennem 22 år Edel Kristoffersen.

Per H. Knudsen overrakte derfor et diplom som tegn på et helt enestående arbejde for lokalarkivet

 

Omkring 50 var mødt op og havde en hyggelig eftermiddag i det nye Birket Kulturhus, hvor mange fordybede sig i de mange scrapbøger med avisudklip. Udstillingen var tilrettelagt af arkivleder Betty Nielsen, som havde lagt et kæmpe stykke arbejde  de sidste mange måneder.

 

Til foråret vil så anden del af erhvervs udstillingen løbe af stablen, men nåede du ikke at komme til udstillingen i lørdags, så har du muligheden hver onsdag fra kl. 13-16. Samtidig skal vi gøre opmærksom på at nye oplysninger og billeder om de mange virksomheder modtages med glæde.

 

Flytningen af arkivet har været en kæmpe opgave og endnu mangler der mange ting i at være fuldstændig på plads. Der skal bl.a. hænges en gamle dåbskjole op samt flere portrætter af nogle af de vigtigste personer fra Birket Sogn.

 

Fra støttekredsen skal der lyde en kæmpe tak til ikke bare Betty men også til Bettys familie hvor både mand, søster og børn har hjulpet til med flytningen……

 

Til sidst ønskes alle vores medlemmer en rigtig god jul, samt et godt nytår……...

Omkring 50 fik en hyggelig dag i det nye arkiv…….

Der var mange forskellige erhverv repræsenteret ved den store udstilling og der var også blevet plads til komponister…...

Bjarne Lund Hansen fortalte om sin nye bog Folkeminder i Nørre Herred…..

Bogen kan fås ved henvendelse til Bjarne Lund Hansen:

 

bjin@privat.dk

 

 

   Forside:       Om Arkivet:      Sidste Nyt:        Artikler:    Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Næste