Tekstboks:

Forside:          Om Arkivet:      Nyhedsarkiv          Artikler:        Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Tekstboks: Sidste Nyt:Formandsberetning 2012

Vi kan se tilbage på et hektisk år, hvor rigtig mange ting er sket, det er vist tydelig for enhver,  som har fulgt med i hvad der er sket i Birket. I Støttekredsen har vi sagt farvel til vores mangeårige  arkivleder Edel Kristoffersen og sagt goddag til en ny. Det er med stolthed at vi i december udnævnte Edel til æresmedlem i Arkivet og hvis nogen fortjener det så er det Edel. ”Endnu engang tak Edel”.

Betty Nielsen blev udnævnt til Arkivleder i januar og trods det at vi var uden sted har Betty klaret det helt fantastisk og de timer hun har brugt på at flytte Arkivet kan vist ikke tælles. Oven i hatten har hun været primus motor for to store udstillinger som vi har haft i år. Først havde vi stor succes med portrætudstillingen, som blev set af rigtig mange,  og sidst,  hvor vi åbnede og indviede Arkivet, var det samtidig første del af Erhvervsudstillingen.

 

Økonomisk har det været et dyrt år for Støttekredsen med et underskud på 6.790,88. To poster,  der trækker i den forkerte retning,  er Uddannelse og Gaver på tilsammen 5000 kr. og som må regnes for et enkeltstående tilfælde. I årets løb har vi udgivet 2 foldere til vores medlemmer, men samtidig husstandsomdelte vi en flyers til de borgere,  som ikke har været medlem af Støttekredsen,  og det må siges at være rimelig vellykket,  sammen med at vi stemte dørklokker i stedet for at sende girokort ud. Det betød at vi næsten har fordoblet vores medlemsliste fra 77 til de nuværende 131 og så er vi ikke nået hele vejen rundt for 2012 endnu. Vores mål er at nå et sted mellem 150 og 200. Den sidste store udgift i årets løb var vores tre arrangementer Julefest 2010, Portrætudstilling og Indvielse/Julefest/Erhvervsudstilling, men vi har kunne glæde os over god tilslutning og så er foredraget (1000,-) fra sidste års  generalforsamling også med på denne post.

 

Derfor er vi også indstillet på i bestyrelsen at 2012 vil være et spare år, hvor vi vil have knapt så mange arrangementer. Erhvervsudstillingen fortsætter som tidligere omtalt med anden del i 2012, men ellers planlægger vi kun vores årlige julehygge og generalforsamlingen med et foredrag. Vi vil sidst spare på en folder og først komme med en sidst på sommeren, men skulle vores økonomi blive væsentlig forbedret (her tænker jeg på vores MADAM BLÅ),   skal jeg ikke afvise en folder i foråret også. Hvis nogen skulle spørge om et budget for næste år, så kan jeg sige at det næsten er umuligt at lave sådan et. Til sidst vil jeg virkelig takke Birket og omegn for den store opbakning til vores arkiv. Jeg vil også benytte lejligheden til at takke vores tidligere formand Knud Jørgen Skytte og Kasserer Alice Skytte for et stort arbejde i mange år for vores arkiv og sidst selvfølgelig tak til bestyrelsen for en flot indsats igennem hele året.

 

Omkring selve Arkivet vil Betty sige meget mere om den daglig drift og om eventuelle ønsker.

 

Det er en fornøjelse at arbejde med så entusiastisk bestyrelse og håber på ligeså godt samarbejde de næste år…. Herefter vil vores Arkivleder Betty berette om den daglige drift og om eventuelle kommende ønsker for arkivet….

 

M.v.h.

Per H. Knudsen

Formand

 

 

 

Af Per H. Knudsen

Edel blev udnævnt til æresmedlem i december…

Arkivet efterlyser et køleskab til vores nye Arkiv og skulle du stå og skifte det gamle ud, vil vi meget gerne arve det….

 

Kontakt Betty på telefon

 

2442 2232

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Ønsker du at blive medlem af Arkivet kan du kontakte vores kasserer Jørgen Thomsen på tlf. 2142 7410

Tekstboks: Bliv medlem afBirket Lokalhistorisk Arkiv50,-

Kontakt vores kasserer Jørgen Thomsen

tlf.  2142 7410

I Birket Lokalhistorisk Arkiv står vores  Madam Blå kaffekande,  og det er ikke til kaffe…… Her kan du donere et beløb til udstillinger og andre arrangementer som Birket Lokalhistorisk Arkiv hvert år arrangerer. På forhånd tak…...

Betty Nielsen bliver her fotograferet af Jan Knudsen fra Folketidende ved  portrætudstillingen i marts….

   Forside:       Om Arkivet:      Sidste Nyt:        Artikler:    Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Næste