Tekstboks:

Forside:          Om Arkivet:      Nyhedsarkiv               Artikler:          Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Tekstboks:
Sidste Nyt:Generalforsamling den 2. november

Vi havde håbet på en stille og rolig generalforsamling, men bølgerne kom til at gå højt. Der var kritiske røster om at arkivet ikke var synligt nok og specielt var der en masse kritik overfor arkivlederen Edel Kristof-fersen.

 

Man ville gerne have,  at Arkivet skulle lave nogle flere udstillinger, men det har vi ikke har kapacitet til. Vi har heller ikke økonomi eller mandskab nok til at klare sådan en udstilling.

 

Men det er  den daglige drift, som kommer i første række og det er til det,  som vi får tilskud fra kommunen for, så må udstillinger og andet komme i anden række. Vi har altid været behjælpelig overfor personer og foreninger som ville låne billeder og andet fra Arkivet og det vil vi stadig gøre. Men vi har også en forpligtelse overfor kommunen, som ejer Arkivet og arkivlederen er ansat af kommunen. Derfor skal al udlån godkendes af arkivlederen. 

 

Med venlig hilsen

 

f. Birket Lokalhistorisk Arkiv

Knud Jørgen Skytte &

Edel Kristoffersen

 

 

 

På Arkivet har vi i øjeblikket ikke overskud til at lave udstillinger, men derfor kan det i fremtiden godt være at vi kaster os over et stort emne, men først og fremmest gælder det den daglige drift.

   Forside:       Om Arkivet:      Sidste Nyt:        Artikler:    Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt                

Næste