Tekstboks:

Forside:          Om Arkivet:      Nyhedsarkiv                Artikler:         Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt

De vigtigste begivenheder fra september 2010 - Birket Bordtennisklubs historie

70`erne      |          80`erne        |           90`erne            |         00`erne      |                10`erne        |

Per Knudsen har vundet klubbens sidste LF mesterskab, da han i 2010 vandt Herre Klasse III single og dermed klubbens mesterskab nummer 136…..

Næste

Forside:       Om Arkivet:         Nyhedsarkiv                Artikler:     Gårde:    Portrætter:     Slægtsforskning:      Kontakt

Næste

Måned/År:

Begivenhed:

Januar 2010

LF mesterskaberne i Ejegod Hallen i Nykøbing F gav et LF mesterskab og tre tabte finaler. Per Knudsen vandt Herre Klasse III single over John Jensen, NFBTK med 3-0. Jimmy Pedersen & Per Knudsen tabte 14-12 i femte sæt i Herre Klasse III double til John Bornemann og Bettina Brandt. Flemming Bager Rasmussen tabte de sidste to finaler. Først Herre Klasse IV single til Karsten E. Nielsen fra Nyråd med 3-1. Nyråd spillere var også banemænd i Herre Klasse IV double, hvor det blev til nederlag på 11-9 i femte sæt.

Marts 2010

Holdturneringen blev nærmest en triumf for vores herre serie 3. Holdet sluttede på en fornem 2. plads og kun fordi vi ikke kunne stille hold i den første kamp og selvom vi prøvede at flytte kampen,  ville modstanderen det lige pludselig ikke og så gjaldt reglen om udeblivelse. Birket var derfor ikke oprykningsberettiget. Flemming Bager Rasmussen var stærkt spillende gennem hele turneringen og blev højst placeret på toplisten, nemlig nr. 6 - kun en sejr fra tredjepladsen med 26 sejre. Vores veteraner sluttede næstsidst, men det var små marginaler der afgjorde forskellen på nummer 2-3 og bunden. Birket tabte den afgørende kamp om 3. pladsen med 3-2 til vinderne af rækken fra ….. I den afgørende kamp var John Idziak meget tæt på, efter en føring på 2-1 og a 19 i fjerde sæt, men tabte. John Idziak og Per Knudsen sluttede på en delt 5. pladsen på toplisten.

Klubmesterskaberne blev en sand triumf for Brian Clausen der blev tredobbelt klubmester: Læs mere her:

November 2010

LF mesterskaberne var meget uforstående flyttet til november og der havde ingen af vores spillere lyst til at deltage. Håber at det kommer tilbage til februar igen…..

Marts 2011

Herre Serie 3 sluttede på en flot tredjeplads efter en noget svingende start på sæsonen. En af grunden var at Flemming Bager var meget skadet,   men han kom dog i top ti med 16 vundne i 24 kampe. I de sidste tre kampe lykkedes det Birket at hive 5 point hjem, ved bl.a. at slå vinderen af rækken Svalebæk med 7-3. Nyråd sluttede 1 point foran Birkets 18 point og dem spillede Birket uafgjort i sidste kamp. Birket var ellers foran 3-0 og ved stillingen 4-4 tabte Brian  Clausen med 10-12 i femte sæt til nr. 2 på toplisten Karsten Nielsen. Jummy Pedersen var også godt spillende og vandt 2, deriblandt kampens sidste ved at vinde 3-1 i sæt over Jonas Jensen og dermed udligning til 5-5. Dermed missede Birket muligheden for andenpladsen.  Brian spillede fremragende mod Nyråd.  Jimmy Pedersen sluttede på en flot 4. plads med 23. sejre i 36 kampe.  Også Brian Clausen havde en fin turnering og sluttede 6. plads med 21 sejre i 36 kampe. Flemming Funch vandt samtlige 9 singlekampe og John Idziak var med i to holdkampe og vandt 3 ud af 6 kampe…...